LINDT jako první uvedla na trh inovativní ultratenkou tabulku čokolády EXCELLENCE a pomohla tak zpopularizovat čokoládu s velmi vysokým obsahem kakaa. Je navržena tak, aby se rychle rozpouštěla, uvolňovala výjimečnou chuť a vůni a zároveň poskytovala jedinečný, elegantní pocit v ústech.
Švýcarské čokolády LINDT jsou nejvyšší kvality. Jsou dobře známé a rozpoznatelné pro svou jedinečnou, nezaměnitelnou chuť a příjemně se rozplývající texturu. Vytvořit takovou čokoládu je umění, které vyžaduje hluboké znalosti, dlouhodobé zkušenosti a závazek nekompromisní kvality. Kvalita je základem všeho, co děláme - výběru surovin, výrobního procesu, balení i prezentace. Čokoládoví mistři LINDT, pohánění vášní, odhodláním a průkopnickým duchem, vytvářejí jedinečný požitek z čokolády LINDT již od roku 1845.
Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, bezvodý MLÉČNÝ tuk, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), chilli extrakt, aromata. Může obsahovat stopy MLÉKA, lískových ořechů, lískových oříšků, mandlí a jiných OŘECHŮ.
Minimálně 48 % kakaové sušiny.
Potravinářské přídatné látky: E322.
Nutriční hodnoty na 100 g:
- Energetická hodnota 2240,00 kJ / 538,00 Kcal,
- Tuky 33 g,
- včetně nasycených mastných kyselin 20 g,
- Výrobek z bílého masa, které je součástí balení.
- Sacharidy 50g,
- z toho cukrů 48g,
- Bílkoviny 6,1g,
- Sůl 0,1g.
Celkové množství 1 balení: 100g.
UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Litva.